Bilet ara

Ticmate Hakkında

  • %100 Güvenli Rezervasyon

  • Yerel para biriminizle ödeme

  • 3,5 milyondan fazla bilet satışı

Kopenhag

Lonely Planet tarafından 2019 yılında Seyahat Edilecek En İyi Şehir seçilen Kopenhag'ı mutlaka ziyaret edin.

Modern tasarımı, yeşil parkları ve yüzülebilecek kadar temiz limanı, Kopenhag'ı yaşamak ve ziyaret etmek için mükemmel bir yer haline getiriyor. Serin ve rahat Kopenhag, yıl boyunca keşfetmeye uygun harika bir yerdir.

Kopenhag'da mutlaka görülmesi gereken yerler

Tivoli Bahçeleri

Şehrin ünlü eğlence parkı Tivoli Bahçeleri, yıl boyunca çeşitli temalara ev sahipliği yapar. Yaz sezonu dışında; Tivoli Bahçeleri, Cadılar Bayramı'na doğru yaklaşık üç hafta, Noel döneminde Kasım ortasından Aralık sonuna, kış sezonunda ise Şubat'a kadar ve Paskalya döneminde açıktır ve size tekrar ziyaret etmeniz için birçok neden sunar.

Kanal Turları

Kopenhag'ın suyu yüzmek için yeterince temiz, ancak liman havuzlarından birinde bir dalış yapmak size göre değilse, şehrin birçok kanal gezisinden birinin tadını çıkarabilirsiniz. Dar kanallar boyunca gezinin ve şehri sudan keşfedin. Muhteşem Opera Binası'nı ve Küçük Denizkızı heykelini görün.

Müzeler

Danimarka başkentinde inanılmaz müzeler de bulunmaktadır. Danimarka Ulusal Müzesi sizi bir zaman makinesine adım atmaya çağırır. Burada Viking Çağı'nı, mumyaları ve Danimarka tarihini keşfedebilirsiniz. Bir sanat tutkunuysanız, Hornbæk'a giden bir trene binmeli ve inanılmaz Louisiana Modern Sanat Müzesi'ni ziyaret etmelisiniz.

Ticmate Sosyal Sorumluluk

Kopenhag

Lonely Planet'in 2019 yılında Kopenhag'ı Seyahat Edilecek En İyi Şehir seçmesi sebepsiz değil. Danimarka'nın başkenti her yaş için masal gibi maceralarla doludur. Kopenhag eşsiz biçimde harika, benzersiz bir yemek ortamı, yenilikçi tasarım ve bisiklet dostu sokaklar sunuyor. Şehrin gıda pazarlarından birini ziyaret edin, dünyanın en eski eğlence parkı Tivoli'de dolaşın veya Strøget'te bir alışveriş çılgınlığına kapılın. Bu harika başkent her şeye sahip!

Üzgünüz, şu anda Kopenhag biletleri bulunmamaktadır.