Türkiye'de en çok satan 5 ürün:

En çok ziyaret edilen şehirler

  • Londra

    West End'deki müzikal ve gösteriler, turistik yer ve şehir turları, müzeler, ulaşım ve maç biletleri! Londra biletlerinizi Ticmate'te online rezerve edin!

    Biletler - Londra

  • Paris

    Paris'te kabarelere, turistik yerlere, PSG futbol maçlarına ve birçok gezi turlarına biletler. Moulin Rouge, Lido de Paris ve Crazy Horse'da bir gösteri izleyin, Eyfel Kulesi'nde yemek yiyin, Louvre'u ziyaret edin veya Versailles Kalesi'ni keşfedin. Parc des Princes'de bir PSG futbol maçı izleyin.

    Biletler - Paris

  • Roma

    Vatikan Müzeleri, Sistina Şapeli ve Aziz Peter Bazilikası, Kolezyum, Roma Forumu ve Antik Roma gezi turları için biletler. Ayrıca AS Roma ve SS Lazio futbol maçı biletlerinizi buradan satın alabilirsiniz - güvenli online rezervasyon!

    Biletler - Roma

  • New York

    Broadway gösterileri ve müzikalleri için bilet rezervasyonu yapın, Manhattan turuna katılın, Harlem'de Gospel Korosu'nu deneyimleyin ve Özgürlük Heykeli, Ellis Adası, Empire State Binası ve Woodbury Outlet gibi ünlü yerleri ve turistik yerleri ziyaret edin.

    Biletler - New York

Ticmate Hakkında

Uluslararası bilet satışlarında Avrupa'nın lider acentesi!

Ticmate.com.tr’ye hoş geldiniz. Uluslararası etkinliklere bilet arıyorsanız ve seyahatinize başlamadan tüm rezervasyonlarınızı yapmış olmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz!

Ticmate; şehir turları, gezi turları, turistik yerlere erişim, ulaşım, müzikaller, gösteriler, futbol maçları ve çok daha fazlası için dünya çapında deneyimlere çok çeşitli biletler sunan İsveç menşeili bir şirkettir!

Ticmate, 6 kıtada 40 ülkede faaliyet göstermekte ve dünyanın dört bir yanındaki şehirlerdeki etkinliklere bilet satmaktadır.

Bir sonraki varış yeriniz neresi olacak? Ticmate’te biletlerinizi bulun ve rezervasyonunuzu yapın!

  • 3,5 milyondan fazla bilet satışı

    30 şehirde 4000'den fazla ürün

  • %100 Güvenli Rezervasyon

    Sitemizden satın alımlarınızda %100 güvende hissedebilirsiniz

  • Yerel para biriminizle ödeme

    Herhangi gizli bir ek ücretle karşılaşmadan Türk Lirası ile ödeyin