Bilet ara

Ticmate Hakkında

  • %100 Güvenli Rezervasyon

  • Yerel para biriminizle ödeme

  • 3,5 milyondan fazla bilet satışı

Harry Potter & Warner Bros. Stüdyo Turu

Benzer deneyimler

Benzer kategoriler

Harry Potter & Warner Bros. Stüdyo Turu

4.7 (1678)
Başlangıç fiyatı TL 4.668,30

Harry Potter Müzesi ve Warner Bros. Stüdyosu sahne arkası gezisiyle, Harry Potter film serisinin nerede hayat bulduğunu keşfedin. Perde arkasında neler olup bittiği ve sekiz muhteşem filmin nasıl yapıldığı gibi hep öğrenmek istediğiniz şeyleri öğreneceksiniz. Her yaştan Harry Potter hayranı tarafından kesinlikle görülmeli!

Öne Çıkanlar

- Harry Potter ve Warner Bros. Stüdyosu'nda 7 saatlik bir gezinin tadını çıkarın

- Perde arkasına göz atın

- Harry Potter filmlerinden gerçek sahne ve kostümleri görün

- Hogwarts Express'e binin

- Peron 9 ¾’ü ziyaret edin ve duvardan kaybolurken bagaj arabasıyla poz verin

- Yasak Orman’ı keşfedin

- Konuk hizmetleri yardımcısının eşliği dahil

Ne bekleyebilirim?

Harry Potter setinin perde arkasında neler olduğunu hep öğrenmek mi istediniz? İşte bu harika Harry Potter ve Warner Bros. Stüdyo Turu, tüm bu sırları keşfetme şansınız.

Tur, Londra'daki Warner Bros. Stüdyo Turu'na bir giriş bileti içermektedir. Sahne arkası yürüyüş turunuz sırasında; Harry Potter filmlerinde kullanılan gerçek sahne, kostüm ve efektleri göreceksiniz.

Eğer gerçek bir Harry Potter hayranı iseniz, o halde bu tur tam size göre!

Warner Bros. Stüdyosu'na vardığınızda, konuk hizmetleri asistanı giriş biletinizi düzenleyecek ve sizi Harry Potter filmlerinde kullanılan orijinal set, sahne ve kostümlerin tadını çıkaracağınız kendi kendine rehberli stüdyo turunuza yönlendirecektir.

Hogwarts Express ve Peron 9¾

Hogwarts Express'in vagonuna binin ve platform duvarından kaybolurken bagaj arabasıyla poz verin. Ayrıca, trenin bitişik vagonunun yanı başında yürüyebilir ve film çekimi sırasında kullanılan iç vagon setinde oturabilir, Harry'nin ilk Chocolate Frog'unun kaçışı ve Ruh Emici saldırısı gibi filmlerden ikonik tren sahnelerini çekmek için kullanılan süreci gösteren 'pencereler'i görebilirsiniz.

YENİ: Yasak Orman'ı Keşfedin

Yasak Orman’a adanmış yepyeni ve heyecan verici kalıcı eklentiyi deneyimleyin.

Yasak Orman, Hogwarts öğrencileri için kesinlikle yasak bir bölge olabilir. Ancak artık Warner Bros Stüdyo Turu ziyaretçileri, Profesör Dumbledore'un emirlerine karşı gelmeye ve Harry, Ron ile Hermione'un Yasak Orman topraklarındaki ayak izlerini takip etmeye davetli.

Nasıl çalışır?

Biletlerimi nasıl alabilirim?

E-biletiniz, rezervasyonunuz tamamlandıktan kısa bir süre sonra size doğrudan e-posta ile gönderilecektir. Biletinizin çıktısını alarak, turunuza yanınızda getirmeniz yeterlidir.

Tur nerede başlıyor?

Tur, Victoria Coach İstasyonu, Vauxhall Köprüsü'nde yer alan Evan Evans Turları'nda başlıyor. Lütfen tur başlamadan 15 dakika önce orada olun.

Tur nerede bitiyor?

Tur, Victoria Tren İstasyonu'nda sona ermektedir.

Tur ne kadar sürüyor?

Londra'ya ve Londra'dan ulaşım dahil olmak üzere, 6,5 saat sürmektedir. Warner Bros. Stüdyo'da yaklaşık 2,5-3 saat geçireceksiniz.

Önemli bilgi

- Bu, rehberli bir tur değildir. Fiyata dönüş otobüs transferi ve – kendi kendine rehberli bir cazibe merkezi olan – Harry Potter Müzesi ve Warner Bros. Londra Stüdyo Turu dahildir.

Bilet kategorileri

Yetişkin (16+)

Çocuk (3-15)

Bebek (0-2): Ücretsiz

Bu biletler oldukça popüler olduğundan, seçtiğiniz tarihte çocuk biletleri tükenmiş olabilir. Endişelenmeyin! Bunun yerine, çocuklar için de geçerli olan yetişkin bileti ayırtmanız yeterlidir.

Benim için uygun mu?

Herkes için uygundur. Ancak, gerçek Harry Potter hayranı iseniz; o halde bu tur tam da size göre!

Rezervasyon Yap

Per, 25 Nis 2024

En çok satan

Anında onay

Mobil fatura kabul edilir

Zaman kazanın - Kuyrukta beklemeyin

Sesli rehber

Süre: 7 saat

Psst! Do you know that we also offer this tour with departure from Russell Square? Check that tour out if this one is sold out or if it's simply more convenient to you than Victoria Station! 

Kalkış saatleri

Neler dahil?

Tur, Londra'daki Warner Bros. Stüdyo’suna bir giriş bileti ile Harry Potter filmlerinde kullanılan gerçek sahne, kostüm ve efektleri göreceğiniz bir sahne arkası yürüyüş turu içermektedir.

Eğer gerçek bir Harry Potter hayranı iseniz, o halde bu tur tam size göre!

Ulaşım

Harry Potter & Warner Bros. Stüdyo Turu

Adres
258 Vauxhall Bridge Road, Londra

×

Müşteri Hizmetleri

020 3870 3444 020 3870 3444

Rezervasyonunuzla ilgili yardıma mı ihtiyacınız var? Sorularınızı yanıtlamaktan memnuniyet duyacağız.